Meer over buigen

Buigen en van der Hoorn zijn al meer dan 80 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met onze ruime ervaring en ons moderne machinepark zijn wij in staat om de meest uiteenlopende opdrachten voor onze klanten te vervaardigen, van complexe tot simpele producten, van enkelstuks tot grotere series. (Bijna) alles kan bij van der Hoorn Buigtechniek! 


Vandaag de dag beschikken we over een machinepark met 9 CNC-gestuurde doornbuigmachines en 2 CNC-gestuurde walsen. Onze buig- en walsmachines hebben een bereik van buis ø0,35mm. tot maximaal ø76,1mm. Onze buigmachines verschillen van "standaard" CNC-gestuurde buigmachines tot en met machines waar zelfs vrije-vorm buigen op mogelijk is. Naast de technische verscheidenheid van onze machines heeft het aantal machines dat wij hebben ook als voordeel dat wij er korte doorlooptijden op na kunnen houden, zodat u als klant snel over uw gebogen of gewalste buizen kunt beschikken! 


 


Trots zijn wij ook op ons ervaren team van medewerkers die iedere dag onze projecten uitvoeren met de grootst mogelijke precisie. Buigen is en blijft een vak apart en een echte vakman aan de machine is onmisbaar! Hedendaags bestaat ons team uit ca. 15 vaste medewerkers die vaak voor lange tijd aan van der Hoorn Buigtechniek verbonden zijn. Beginnende leerlingen worden intern opgeleid door onze eigen, ervaren, buigers en worden getraind tot echte vakmensen. Een leuke combinatie en iets waar we als van der Hoorn Buigtechniek trots op zijn!

Heeft u een vraagstuk of idee? Neem gerust contact met ons op en we kijken graag met u mee!