VAN DER HOORN BUIGTECHNIEKspecialist in het buigen en walsen van buizen

Van der Hoorn buigtechniek is gespecialiseerd in het buigen en walsen van buizen kleiner dan een millimeter tot en met een diameter van ø76,1 mm. Het familiebedrijf vervaardigt uiteenlopende (3D)buig- en walsopdrachten uit de meest voorkomende metalen zoals: staal, RVS, aluminium en koper, dit alles met de modernste CNC-machines.

Al 84 jaar meebuigend

Al sinds 1936 is van der Hoorn Buigtechniek een betrouwbare partner in de toelevering van gebogen en gewalste buizen. Dagelijks leveren wij onze klanten gebogen en gewalste buizen toe voor tal van toepassingen.


Wij produceren enkelstuks voor prototyping tot middelgrote series. Samen met u zoeken wij altijd naar de beste oplossing tegen een zo gunstig mogelijke kostprijs. Wij kunnen u adviseren aan de hand van een schets, tekening of (3D) model.

Kwaliteit

Met meer dan 80 jaar ervaring hebben wij, meer dan wie ook, kennis van buisbuigen. In ons familiebedrijf, inmiddels de 3e generatie, staat kwaliteit hoog in het vaandel en we zijn dan ook trots op ons ervaren team van circa 15 medewerkers dat, in combinatie met de allernieuwste machines, iedere dag weer uiteenlopende opdrachten produceert van het allerhoogste niveau. Van der Hoorn Buigtechniek is ISO9001-2015 gecertificeerd, klik hier ons certificaat: 20227-4 Certificaat ISO9001.pdf


Een buis buigen is één ding, het meten ervan is iets heel anders. Om die rede hebben we onlangs dan ook geïnvesteerd in een gloednieuwe meetarm van het merk Hexagon. Hiermee zijn wij in staat direct vanaf uw 3D-file (.IGS of .STP) te meten en kunnen uw producten geleverd worden inclusief een meetrapport met alle meetdata. Doordat wij handmatig geen buig- en/of meetprogramma's meer in hoeven te typen is de foutkans verder geminimaliseerd.

Technieken

Buigen en walsen, dat zijn de meest voorkomende technische bewerkingen bij van der Hoorn Buigtechniek. Op dit gebied werken wij dan ook enkel met de beste, meest nauwkeurige en betrouwbaarste machines die er momenteel bestaan. Naast buigen en walsen hebben wij natuurlijk ook nog andere bewerkingen in huis zoals, (automatisch) zagen, draaien, frezen, pijpeind bewerken, cleanroom reinigen en nog veel meer! Naast ons bestaande machinepark blijven wij investeren in nieuwe machines zodat we blijven werken met de meest moderne technieken en voldoende productiecapaciteit hebben om u als klant te kunnen blijven bedienen. Ook voor spoedorders kunt u bij ons terecht en vertrouwen op onze snelle service met vertrouwde kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Vacatures

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker.

Meer informatie of solliciteren? Klik dan op onderstaande link.

Logistiek Medewerker.pdf